Over LOMP

Stichting voor en door piraten

LOMP is een stichting die zich inzet voor het behouden en promoten van de piratencultuur in noord en oost Nederland. Ons bestuur bestaat uit (oud) piraten uit Overijssel en Drenthe. Wij promoten de piratencultuur met onze podcasts, radiozender, website, social media kanalen en het organiseren van evenementen. De overheid voert al tientallen jaren een strijd om de piratencultuur uit te bannen. Wij kunnen de overheid niet stoppen, maar we kunnen wel een tegengeluid laten horen door te laten zien hoe mooi de piratencultuur is.

Bestuursleden

Jelse

Jelse Vos is een bekende naam in de piratenwereld. Vooral met zijn station Studio Denakker verkeeg hij veel bekendheid. Hij zet zich al jarenlang in voor de piratencultuur. Zo haalde hij al meerdere keren de crème de la crème van de Amerikaanse polka artiesten naar Nederland voor meerdere optredens. Jelse is nog steeds actief als piraat vanuit het Drense Klazienaveen. 

Alfred

Alfred Hoogezand (Allie Amstel) heeft in De Krim en omstreken bij verschillende piratenzenders gedraaid. De meeste mensen kennen hem van de Club Snorkels uit De Krim en de A&S Combinaties uit Slagharen. Hij draait inmiddels al jaren op internet en verder actief met onze podcast.

Marloes

Marloes Bakker was vroeger bekend van de Jaapies Angels en is tegenwoordig verantwoordelijk voor alle administratieve zaken bij LOMP. Je komt haar op de radio niet meer tegen, maar als er problemen zijn met facturatie dan weet ze je te vinden. 

Erik

Erik Suichies is ons jongste bestuurslid. Of het nou om draaien met groot vermogen of onbemand met kleinere zenders gaat… Erik draait zijn handen er niet voor om. Erik staat ook wel bekend onder de naam ‘Zender Pandora’.

Deel dit bericht:

Sponsoren: